Onderhoud

SurTel kan uw huidige communicatie-apparatuur in onderhoud nemen, controleren en indien nodig repareren. Indien gewenst kan onderhoud, op locatie, plaats vinden. Indien u communicatieproblemen ondervindt, zoals bijvoorbeeld: het bereik van uw portofoons of wanneer u storing heeft door medegebruikers. Wij kunnen op locatie, een uitgebreide test uitvoeren, de problemen signaleren en verhelpen.

Service op Maat
Mobiele bereikbaarheid is binnen uw bedrijf eerstelijns communicatie. Van uw apparatuur verwacht u kwaliteit en betrouwbaarheid. Van uw leverancier verwacht u dat hij flexibel is en dat hij snel in kan springen als dat nodig is.

Bij SurTel kunt u 24 uur per dag terecht, 7 dagen per week. Wij beschikken over een vaste ESD-werkplaats . Op die manier kunnen we eerstelijns servicemeldingen snel én op locatie oplossen. Wij leveren service op maat. Dat houdt in dat u bij ons een servicevorm kunt kiezen die goed bij uw organisatie past. Of u nu kiest voor ad-hoc service, voor preventief onderhoud of voor on-site service, bij SurTel is elke servicevorm mogelijk.

Full Service Concept
SurTel heeft een eigen kijk op service. Service bij SurTel betekent dat u altijd bij ons terecht kunt, voor huur, voor koop of voor onderhoud, met of zonder contract, dat wij altijd voor u klaar staan en dat u die servicevorm kunt kiezen waarvan u vindt dat deze het beste bij uw organisatie past.

Service bij SurTel houdt in dat wij met u meedenken over uw communicatie-oplossing, u kunnen adviseren en u naar wens zelfs geheel kunnen “ontzorgen”.
Service bij SurTel betekent ook dat u gebruik kunt maken van faciliteiten en tools die inzicht bieden in uw openstaande orders, uw (huur)vloot, uw onderhoudshistorie en ingeplande servicewerkzaamheden.

Service en Dienstverlening zijn de pijlers van onze organisatie en dat betekent dat daar onze focus ligt.

Met het Full Service Concept van SurTel kunt u uw zorg voor de communicatie geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden. Naar keuze. En op maat. Daarmee wordt úw communicatie ónze zorg.”