About Us

Onze historie

SurTel NV is al meer dan 55 jaar actief op de Surinaamse telecommunicatie markt.
Op 1 december 1955 heeft de heer Evy M. Treurniet de eenmanszaak "Electron" opgericht en op 15 december 1961 omgezet in een Naamloze Vennootschap.
Op 17 juli 1970 is de naam veranderd in "NV Surinaamse Telecommunicatie Maatschappij, Surtel N.V." 

Wie zijn we?

SurTel NV is thans de marktleider in Suriname op het gebied van ontwerp, bouw en onderhoud van 'mission critical' professionele radiocommunicatienetwerken.
Wij zoeken de beste oplossing voor radiocommunicatie problemen van onze klanten om hun in staat te stellen hun effectiviteit en doelmatigheid te optimaliseren. Daarbij maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige apparatuur van wereldbekende merken.
Onze leverancier zijn o.a. Motorola, Icom, Fluke, Tessco, Vaisala Edibon, Taiden.
SurTel NV exploiteert bovendien een eigen trunking netwerk waarop circa 3000 abonnees zijn aangesloten.

Tot onze klanten behoren o.a. het Korps Politie Suriname, het Korps Brandweer Suriname, het Nationale Leger, de Nationale Veiligheidsdienst, beveiligingsbedrijven, aannemingsbedrijven, contractors, banken, Nutsbedrijven, de nationiale rampenbestrijding commissie (NCCR) etc.

Onze Missie & Visie

Missie

Wij leveren, installeren en onderhouden hoogwaardige telecommunicatie en aanverwante apparatuur, voor onze klanten die behoefte hebben aan mission critical communicatie. Wij zijn de marktleider op het gebied van professionele mobiele radio communicatie.

Visie

Missie - kritische bedrijfscommunicatie overal in Suriname.

Kernwaarden

  • Betrokkenheid: wij houden van ons werk en zijn betrokken met het wel en wee van SurTel.

  • Klantgerichtheid: de klant is bij ons centraal. Daarom leveren wij de kwaliteit die ze verwachten van onze producten/diensten. De kwaliteit van onze dienstverlening meten wij aan de hand van de waardering die wij krijgen van de klant.

  • Professionaliteit: wij zijn bekwaam en deskundig. Wij verbeteren onze service voortdurend door het trainen van ons personeel in de nieuwste technieken. Wij introduceren nieuwe toepassingen op communicatiegebied.

  • Teamwork: wij werken harmonieus samen, omdat wij als team van elkaar afhankelijk zijn. Wij hebben vertrouwen en respect voor elkaar en onze werksfeer is open. Succesvol zijn is ons gemeenschappelijk doel.

  • Integriteit: is een bevestiging van de ethische norm bij SurTel N.V., die wij delen en hoe wij een relatie aangaan en onderhouden met elkaar, met klanten, toeleveranciers, onze aandeelhouders en de samenleving in Suriname.
    Wat wij zeggen doen wij ook en wij zien erop toe dat deze regel door ons wordt nageleefd.

SurTel NV is gevestigd aan de Verlengde Gemenelandsweg 123A te Paramaribo, Suriname
Telefoon: +597 492118
Fax: +597 430053
E-mail: info@surtel.sr
Website: www.surtelnv.net
KKF nummer 3994